Pravila o privatnosti

Politika privatnosti odnosi se na povjerljivost osobnih podataka koji su prikupljeni u procesu prijave Korisnika na Internet stranici www.kimicommerce.hr, odnosno u procesu kupnje ili prijave na newsletter za primanje obavijesti o proizvodima i prilikama na stranici web-shop-a Kimi Commerce.

Kimi Commerce pridržava se važećih propisa sa ciljem zaštite privatnosti svojih Korisnika, a posebice Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU. Upućuju se korisnici Internet stranice www.kimicommerce.hr, odnosno kupci i primatelji obavijesti o proizvodima i prilikama, da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koji podaci se prikupljaju i obrađuju, u koju svrhu, temeljem koje pravne osnove, s kime ih i zašto dijeli, koje zaštitne mjere provodi te koja su vaša prava vezano uz pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje te vaše pravo na prigovor.

Prihvaćanjem ove Politike privatnosti klikom, prilikom prijave Korisnika na Internet stranici www.kimicommerce.hr, od strane Korisnika: kupca odnosno primatelja obavijesti o proizvodima i prilikama Kimi Commerce web shop-a, Korisnik potvrđuje da je pročitao i razumio sve navedene stavke te da se slaže sa obradom osobnih podataka kako ih ova Izjava navodi.

Prilikom registracije korisnika u cilju realizacije kupnje ili prijave na newsletter (obavijesti o proizvodima i prilikama Internet stranice www.kimicommerce.hr). Kimi Commerce od Korisnika zatražiti će pružanje određenih informacija o sebi (osobnih podataka) kao što su:

  • ime i prezime
  • e-mail adresa
  • adresa dostave
  • kontakt broj telefona
  • podaci za plaćanje

Nakon ispunjenja navedenih osobnih podataka, Korisnik potvrđuje da se slaže s obradom osobnih podataka klikom na gumb za prijavu. Davanje osobnih podataka je izbor samog Korisnika. Ako Korisnik ne pruži tražene obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost, jer bez tih podataka aktivnost neće biti tehnički provediva.

Osim ovih podataka automatski prikupljamo podatke s vašeg računala, što može uključivati IP adresu, a postoje i situacije u kojima automatski prikupljamo druge vrste podataka kao što su datum i vrijeme pristupa na Internet stranici www.kimicommerce.hr, informacije o hardveru, softveru ili internetskom pretraživaču koji koristite kao i o operativnom sustavu vašeg računala, te verziji aplikacije i vašim jezičnim postavkama. Također, možemo prikupljati informacije o klikovima i stranicama koje su vam prikazane.

Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav). Korisnik to može učiniti zahtjevom na mail adresu uprava@kimicommerce.hr i podaci će biti izbrisani unutar trideset dana. Također, korisnik ima mogućnost podnošenja zahtjeva za brisanje u svakoj obavijesti koju primi od strane Kimi Commerce-a putem maila. Ako smatrate da imate osnovu za prigovor, unatoč svim navedenim mjerama za zaštitu podataka, imate mogućnost javiti nam se na mail adresu uprava@kimicommerce.hr. Također, imate pravo na prijavu nadzornom tijelu Agencije za zaštitu osobnih podataka.

Navedenu Politiku privatnosti i uvjete korištenja osobnih podataka Kimi Commerce može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Politike privatnosti na Internet stranici www.kimicommerce.hr. Zato Kimi Commerce poziva Korisnike da povremeno pregledaju ovu Politiku privatnosti. Ako se Korisnik ne slaže s ovom Politikom privatnosti, upućujemo Korisnika da napusti, te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu www.kimicommerce.hr.

Izmjena Politike privatnosti i uvjeta korištenja osobnih podataka stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici www.kimicommerce.hr.

Nastavak uporabe Internetske stranice www.kimicommerce.hr od strane Korisnika nakon stupanja na snagu izmjena podrazumijeva da Korisnik potvrđuje i prihvaća izmijenjenu Politiku privatnosti i uvjete korištenja osobnih podataka.

Brendovi
Ceramica del ConcaGroheKludiKolpa SanMapeiKerakollAquaestilBaldocerSTN CeramicaUndefasaTau CeramicaHullerTECEGeberitRagnoRaimondiHatriaVilleroy&BochEggerDuravit