O nama

1992.

About us 1

Kimi Commerce d.o.o. osnovan je 1992.-e u Rijeci sa osnovnom djelatnosti trgovine na veliko i malo keramičkim pločicama, sanitarijama i opremom za kupaonice. 

Od samog početka našeg djelovanja, pomno pratimo suvremene i inovativne trendove uredenja interijera, najpoznatijih svjetskih proizvodača, te ulažemo napore da iste ponudimo našim kupcima. 

About us 2

DANAS

About us 3

S ponosnom možemo reći kako Kimi Commerce danas ima 4 prodajna salona: Viškovo, Poreč, Crikvenica, i Kukuljanovo (Ambienti Plus), te preko 30 godina uspješnog poslovanja. 

Galerija fotografija iz naših salona

Kontinuirani rad na unapredenju asortimana i razine usluge, rezultirao je brojnim uspješnim projektima, zadovoljnim kupcima i izgradnji poznatog brenda za kvalitetno opremanje privatnih i poslovnih prostora. 

About us 6

Proizvodi s našim potpisom

Osluškujući zahtjeve tržišta, 2017. godine odlučili smo se na ulaganje u vlastitu proizvodnju i razvoj našeg vlastitog brenda pod nazivom K-STONE, a sve počinje kupnjom najboljeg stroja za CNC rezanje i obradu materijala -WATER JET. 

About us 4
About us 5

Ova odluka rezultirala je razvojem jedinstvenih proizvoda s našim potpisom, koji suvremene životne prostore obogaćuju elegancijom i osobnošću. WATER JET tehnologiju obrade materijala primjenjujemo na porculanske ploče najcjenjenijih talijanskih dizajnera kako bismo izradili unikatne stolove, kuhinje, umivaonike i još mnogo toga. 

PREUZMITE NAŠ KATALOG PROIZVODNJE

/Documents/Ckeditor/katalog_k_stone_-_2nd_edition.pdf

GALERIJA SLIKA NAŠIH PROIZVODA

Brendovi
Ceramica del ConcaGroheKludiKolpa SanMapeiKerakollAquaestilBaldocerSTN CeramicaUndefasaTau CeramicaHullerTECEGeberitRagnoRaimondiHatriaVilleroy&BochEggerDuravit