Kimi Commerce na sajmu Cersaie 2023.

I ove godine posjetili smo najveću međunarodnu izložbu keramičkih pločica i kupaonskog namještaja Cersaie u Bologni.  Svoje su proizvode predstavile 633 izlagačke tvrtke iz cijeloga svijeta, te je zabilježeno čak 99.319 međunarodnih posjetitelja. , Cersaie je ponovno potvrdio svoju poziciju događaja koji se "ne smije propustiti" za dizajnerske profesionalce i one koji rade u području keramičkih pločica, kupaonskog namještaja i srodnim sektorima.

                                                                                                                                                                                                Ono što je Cersaie ove godine činilo još posebnijim je obilježavanje 40. godišnjice ovoga sajma, te je u čast tome prezentirano uzbudljivo putovanje kroz 40 godina evolucije u dizajnu i tehnologiji proizvoda i tvrtki koje su pisale povijest u našoj industriji. Bila je ovo sjajna prilika da otkrijemo najbolje od keramike, kupaonskog namještaja i srodnih proizvoda, sa detaljnim informacijama o proizvođačima i prednostima koje nude, te na taj način dodatno obogatimo našu ponudu i znanje o uređenju interijera.
Neki od naših dugogodišnjih dobavljača ponovno su oduševili svojim jedinstvenim proizvodima i inovativnim tehnološkim rješenjima. Ceramica del Conca je uz prezentaciju svojih raznovrsnih keramičkih površina, predstavila i tehnologiju novog proizvodnog postrojenja kojim su smanjili emisiju CO2 za 3400 tona godišnje, čime su keramiku učinili ekološki prihvatljivim materijalom. Također, predstavili su i nove uzorke serije Dinamika, revolucionarnog koncepta keramičkih površina koji reproducira prirodne materijale do razine koja dosad nije postignuta.
Talijanski proizvođač Casalgrande je uz široku paletu uzoraka keramike, predstavio i „Aquatio“, svoju prvu liniju umivaonika, tuš kadi i kupaonskih polica izrađenih od porculanskog kamena. Ova serija uključuje standardne umivaonike, tuš kade i police izrađene od ploča od porculanskog kamena iz raznih kolekcija s Bios Antibacterial® tehnologijom i prirodnom ili poliranom završnom obradom. Serija Aquatio bila je izvrsna inspiracija jer i sami proizvodimo jedinstvene proizvode od keramike pod nazivom K-Stone.
Španjolski proizvođač Baldocer nas je posebno impresionirao serijom pločica Concept, koja je hibrid između prirodne ljepote kamena i svestranog stila cementa, te se pokazala savršenim izborom za stvaranje ugodnog i gostoljubivog ambijenta.

Cersaie je mjesto susreta između kreativnosti dizajna i inovativnosti tehničkih rješenja, mjesto gdje oni koji žele uroniti u inspiraciju, inovativnost i ljepotu dizajna površina i kupaonskog namještaja mogu uživati ​​u jedinstvenom iskustvu. Sa ponosnom možemo reći kako smo u navedenom iskustvu uživali i ove godine, a inovativna rješenja i proizvode koje smo imali priliku vidjeti, uskoro ćemo imati i u našoj ponudi kako bismo kupcima omogućili da budu u hodu sa najnovijim trendovima.

Brandovi
Ceramica del ConcaGroheKludiKolpa SanMapeiKerakollAquaestilBaldocerSTN CeramicaUndefasaTau CeramicaHullerTECEGeberitRagnoRaimondiHatriaVilleroy&BochEggerDuravit