Izbornik

Fiora

Tuš kade Fiora prve donose revoluciju u Vašim kupaonicama. Dizajn, tehnologija, kvaliteta i prilagodljivost najveće su odlike Fiorinih proizvoda.

Španjolski proizvođač Fiora oduvijek je veliku pažnju posvećivao izboru materijala, njegovoj obradi i dizajnu pa tako ni ovoga puta nije napravio iznimku.

Kroz primjenu NANO tehnologije Fiorine tuš kade osiguravaju najvišu razinu higijene u kupaonici. Sirovine koje upotrebljava u proizvodnji svojih proizvoda testirane su i sukladne međunarodnim standardima.

Linija SILEX napravljena je mješavinom novog materijala SilicoSan u kombinaciji sa recikliranom gumom te sve skupa premazano sa poliuretanom koji ujedno i određuje boju te završnu obradu proizvoda.

Odlikuje se visokom kvalitetom svojih materijala dostupnim u 10 osnovnih boja i 3 završne obrade (Mosaico, Pizarra i Liso).

Po narudžbi je također moguće izabrati boju po RAL ton karti izvan standardne palete boja.

Fiorine tuš kade svoju namjenu pronalaze u bilo kojem prostoru zbog svoje prilagodbe rezanjem odnosno skraćivanjem istih. Mogu se ugrađivati u privatnim kućama te javnim mjestima kao što su sportski centri, bolnice, vile, jahte, unutarnji i vanjski bazeni itd.

Dostupne su u raznim standardnim veličinama ali moguće ih je naručiti i po mjeru, ovisno o prostoru čime se rijetko koji proizvođač može pohvaliti.

Naš cilj je zadovoljiti potrebe kupca na tom području sa najboljom mogućom kvalitetom proizvoda te smo se iz tog razloga odlučili baš za Fioru. Ukoliko volite moderno, kvalitetno i ekološki ste osviješteni, Fiora se sama nameće kao revolucionarni proizvod na koji konkurencija još uvijek nema pravi odgovor.

Vrijeme Fiora tuš kada i kupaonskog namještaja polako ali sigurno dolazi u naše domove. Potražite više informacija u našim prodajnim salonima.

© Kimi Commerce d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.