Izbornik

Baldocer

Baldocer je španjolski proizvođač keramičkih i gres pločica čiji su moto „tradicija i avangarda“. Više od 15 godina potrošio je na inovacije te razvoj najnovijih i naprednih tehnologija kako bi udovoljio očekivanja njihovih kupaca.

Projektiranje linija proizvoda za užitak samo je dio njihovog master plana. Ostali poslovni ciljevi uključuju očuvanje starijih, tradicionalnijih stilova netaknutim, te razvijati nove i jedinstvene ideje koje bi odvele tvrtku prema naprijed u budućnost. Rezultat je zapanjujuća linija proizvoda namijenjenih dizajnerima, arhitektima, graditeljima poslovnih objekata, vlasnicima kuća i svatkome tko bi želio uživati u svom životnom prostoru.

Na prvom mjestu izbora pojavljuje se bijela ili crvena pasta za zidne i podne pločice, gdje se može izabrati širok niz dekora sa raznim bojama, stilovima i veličinama. Mir i tišina mogu se postići samo treba dosegnuti visinu vaših ideja za dizajn. Sa tako mnogo opcija na raspolaganju neće biti teško vaš prostor napraviti sofisticiranim i elegantnim. Baldocer je svjetski poznati proizvođač sa kojim možete biti sigurni da će te dobiti najvišu kvalitetu proizvoda koji će se pomiješani sa vašim mislima, snovima i idejama oduprijeti zubu vremena.

© Kimi Commerce d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.