Izbornik

Vogue

Ceramica Vogue začela je sistem Vogue, kao riješenje dizajniran da zadovolji sve potrebe oko dizajna kao rješenje za unutarnje i vanjske prostore u javne i privatne svrhe.

Sistem ima četiri završne obrade, za unutrašnje prostore (matirani finiš), Transparenze (visoki sjaj), za podove i protuklizna varijanta (non-slip). Sistem je dizajniran kako bi odgovorio na različite tehničke potrebe sa širokim rasponom boja u 3 kvadratne i 4 pravokutne veličine. Komplementarne boje i različite veličine pločica omogućuju stvaranje brojnih kombinacija slaganja korištenjem sistema Vogue.

Interni, s mat satin završitim slojem vrlo je svestran zahvaljujući izboru modularne veličine s tozzettima i posebnih dijelova a može se kombinirati s drugim Vogue sistemima za uređenje interijera i eksterijera javnih i stambenih prostora.

Trasparenze, sa svojom sjajnom završnom obradom dizajniran je za zidne obloge u javnim i privatnim prostorima specifičnog ukusa i elegancije.

Parket je kolekcija za podove koja zadovoljava trenutne standarde i praktične. Gruba površina osigurava dobro prijanjanje ali ne zanemaruje estetiku i samo čišćenje pločica.

Grip površina osigurava maksimalno prianjanje i sigurnost u vlažnim područjima R11 C (A + B + C). Nudi idealna riješenja za javne prostore kao što su bazeni, fitness centri, škole, kantine, bolnice, domovi za starije osobe, profesionalne kuhinje, trgovački centri itd.

© Kimi Commerce d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.