Izbornik

Ariostea

ARIOSTEA HIGH-TECH ULTRA – Vrhunska kvaliteta i estetika porculansko-kamene zidne i podne keramike

ARIOSTEA je vodeći talijanski i europski proizvođač porculanske keramike velikog formata i lider u području tehnologije i kvalitete, koji zadovoljava najviše standarde.

Specijalizirali su dizajn koji je inspiriran prirodnim materijalima kao što su drvo, mramor i kamen. Sa svojim inovacijama su uvijek ispred konkurencije. U svom programu imaju keramiku za svaki ambijent i prostor, koja se odlikuje iznimnom funkcionalnošću, sigurnošću i dugotrajnom izdržljivošću, te predstavlja ekološku alternativu. Njihovi proizvodi imaju izuzetnu otpornost na habanje, smrzavanje i kemijska sredstva, te se zbog toga koriste u interijerima i eksterijerima. Posebno su omiljeni kod arhitekata koji ih naširoko koriste u velikim projektima.

Ariostein cijeli program je proizveden kao puna masa („tutta massa“), odnosno, u sastavu postoji kontinuitet materijala i jedini od konkurencije mogu napraviti strukturirani i prelucidato efekt.

Površina ploča može se proizvesti u pet varijanti: sjajne, polirane (soft), mat (levigato), strukturirane i prelucidato (dodatno osjajene). Zahvaljujući debljini ploča od samo 6 mm omogućava se propuštanje pozadinske svjetlosti npr. kod postavljanja LED rasvjete.

Ariostea ploče proizvode se u nekoliko različitih standardnih dimenzija ovisno o tipu kolekcije, pa tako mogu biti 300 x 150, 300 x 100, 150 x 150, 150 x 100, 150 x 75, 100 x 100, 75 x 75, 75 x 37,5 i 180 x 21,5 mm, a vanstandardne dimenzije su 320 x 160 mm, a dostupne su u debljini od 6 mm, a mogu se na zahtjev proizvesti i u debljini od 10 mm.

Svi Ariosteini materijali su laki za čišćenje i održavanje.

© Kimi Commerce d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.