Izbornik

Marazzi

Marazzi je jedan od vodećih proizvođača keramičkih pločica u sektoru. Iskustvo i njegove inovacijske sposobnosti nastavljaju se od 1935 god. kad su započeli sa radom. Kombinirajći estetiku, kreativnost, dizajn i vrhunske materijale uspijeli su ostati prepoznatljivi u svijetu keramike.

S više od 5500 proizvoda Marazzi je u mogućnosti odgovoriti odmah na različite potrebe koje se odnose za stambeni prostor i moderne arhitekture. Kroz desetljeća, Marazzi razvija i nudi tržištu nova područja primjene keramike pružajući arhitektima izvrsne tehničke karakteristike kroz Marazzi Tecnica kao i sve veći niz riješenja za arhitekturu kroz Marazzi inžinjerski odjel.

Specijalizirani su za proizvodnju i prodaju porculan kamena i keramičkih pločica koje se ugrađuju na okomitim površinama koje podliježu visokim stresom te horizontalnim površinama koje su podložne frekventnom prometu. Više od 20 godina Marazzi Tecnica je preferirani izbor arhitekata i dizajnera, kada je riječ o velikim projektima. Kao ključne karakteristike Marazzi Tecnica istaknuti možemo materijale koji garantiraju izuzetnu tehničku izvedbu kao što su tvrdoća, otpornost na habanje i mrlje, jednostavnost čišćenja, velike veličine keramičkih pločica i njihova nenametljivost.

© Kimi Commerce d.o.o. 2020. Sva prava pridržana.