Izbornik

Villeroy and Boch

Poznati njemački brand u proizvodnji keramike Villeroy and Boch duboko je ukorijenjen u europskoj kulturi i kao takav uspio je sačuvati svoj identitet u dugom vremenskom toku svog postojanja.

Naime brand Villeroy & Boch vuće svoje korijene čak iz 1748. godine. Zastupljen je u 125 zemalja diljem svijeta i ima 14 proizvodnih pogona u Europi, Meksiku i Tajlandu. Tvrtka ima i dalje svoj potencijal razvoja na europskom tržištu, a nastavlja i svoj tijek internacionalizacije, prije svega u novim rastućim tržištima kao što je Azija, posebno u Kina, Bliski istok i Rusija.

Tradicija, kvaliteta i autentičnost su klasični Villeroy & Boch atributi, a inovativnost, stil i dizajn bilo modernih bilo klasičnih keramičkih pločica su vrijednosti koje inspiriraju ljude i daju im slobodu da svoje domove urede prema vlastitom ukusu. Izbor materijala je velik a svaki izabrani materijal je vrhunske kvalitete kao i završna obrada keramičkih pločica. Veliki izbor boja i dezena je prepoznatljiv znak kermičkih pločica Villeroy & Boch.

© Kimi Commerce d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.