Izbornik

Ibero Porcelanico

Proizvođač zidnih i podnih pločica Ibero PORCELÁNICO osnovan je 1958. nedaleko od Valencie u Španjolskoj. Od samog početka je cilj zadovoljstvo kupaca, a to je moguće zahvaljujući značajnom i kontinuiranom ulaganju u istraživanje, ljudske resurse i u razvoj inovativnih proizvoda vrhunskih estetskih i tehničkih osobina.

Ulaganja u digitalnu tehnologiju omogućuje proizvodnju niza inovativnih i tehnološki naprednih keramičkih proizvoda, dobivanje vrhunskih rezultata sa estetskim učinkom, tehničke izvedbe i primjene. Kao sastavni dio proizvodnog procesa digitalna oprema stavljena je u službu estetske i dekorativne inovativnosti kako bi se proizvele jedinstvene serije koje su superiornije u kvaliteti i originalnom izgledu.

Marketing i odjel za dizajn djeluju neprekidno istražujući potrebe tržišta, a rezultat je niz zbirki inspiriranih kreativnim iskustvom baziranih na prirodi, kamenu, mramoru i drvu koji su dio inspiracije i težnje da razviju što izvornije i prirodnije proizvode.

IBERO je prva španjolska tvrtka koja je dobila Integrated Environmental Authorisation (AAI) certifikat u 2005. godini, u skladu s propisima zaštite okoliša.

© Kimi Commerce d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.