Izbornik

Ceramica Dolomite

Tvrtka je osnovana 1965. godine u mjestu Trichiana u talijanskim Dolomitima, pa stoga proizlazi naziv tvrtke, i jedna je od najistaknutijih proizvođača sanitarne keramike i opreme u Europi.

To je prva tvrtka u Italiji, u ovom sektoru, koja je dobila certifikat ISO 9001. Tvrtka je već nekoliko godina dio grupe American Standard, koja okuplja velike renomirane proizvođače. Jedan od vrlo uspješnih plodova te suradnje su vodovodne armature Ceramica Dolomite, koje su zajednički proizvod s partnerom te grupacije Ideal Standard – tvrtka sa stogodišnjom tradicijom koja je prva u svijetu predstavila jednoručnu miješalicu.

U njihovoj ponudi moći ćete naći sanitarnu opremu za kupaonice i javne sanitarne prostore, dizajnerske umivaonike, kuhinjske sudopere, akrilne kade za kupanje, kupaonski namještaj, mješalice i opremu.

Kao i većina ovdje spomenutih tvrtki i Ceramica Dolomite je ekološki osvještena tvrtka. Koriste se pametnim načinom štednje vode, uz pomoć inovativnog sistema većina njihovih vodokotlića koristi samo 6 litara vode za jedno ispiranje.

Svaka kupaonica sa Ceramica Dolomite opremom dolazi s vrlo uglednim referencama.

Tvrtka bilježi stalni rast, kako u Italiji tako i u inozemstvu, gdje je brand poznat po izvrsnoj kvaliteti i dizajnu svojih proizvoda.

© Kimi Commerce d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.