Izbornik

Jacuzzi

Kao ovlaštenom distributeru Jacuzzi proizvoda slobodni smo vam ukratko predstaviti njegov program. U svojoj gami proizvoda možete pronaći mini bazene, hidromasažne kade, tuš kabine, nadglavne tuševe te kao novitet Sasha saune. Jacuzzi se još može pohvaliti da u svom programu ima i sanitarnu opremu, slavine i raznu dodatnu opremu čime je zaokružio priču oko uređenja kupaonice. Direktnim uvozom bez posrednika, potencijalnim kupcima osigurat ćemo najpovoljnije cijene na tržištu, a dugogodišnje iskustvo i profesionalan pristup svaku kupovinu čini užitkom.

Kupnjom Jacuzzi proizvoda osigurano je stručno savjetovanje vezano uz predinstalaciju, sama ugradnja proizvoda te edukacija i korištenje svih Jacuzzi mini bazena, kada i tuš kabina od strane ovlaštenog vodoinstalatera. Svi Jacuzzi proizvodi usklađeni su s normama i propisima Republike Hrvatske te na sve pružene usluge ostvarujete pravo na garanciju.

Riječ Jacuzzi, godinama je sinonim za sve tipove hidromasažnih kada i bazena. Njegovo ime pojam je za kvalitetu i originalnost hidromasaže jer ipak ju je Jacuzzi i prvi izmislio.

© Kimi Commerce d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.