Izbornik

Mapei

Tvornica Mapei osnovana je 1937. godine u Milanu i danas je vodeći proizvođač ljepila i materijala za graditeljstvo u svijetu.

Grupa Mapei danas broji 71 podružnicu koje imaju 66 proizvodnih pogona u 31 državi na 5 kontinenata. Mapei je uvijek veliku pažnju pridavao istraživanju a to potvrđuju i brojke, 12% od ukupno zaposlenih u Grupi radi u laboratorijima za istraživanje i razvoj (I&R).

Od godišnjeg prometa 5% se ulaže u I&R od čega 70% za razvoj ekološki održivih proizvoda koji udovoljavaju LEED zahtjevima. Nadalje, Mapei je razvio tehničko-tehnološku podršku ciljnim skupinama koje sudjeluju u svim procesima od projektiranja do izgradnje građevinskih objekata, te nudi svoju pomoć i distributerima i investitorima.

Mapei ljepila i hidroizolacije Ultralite S1

Jednokomponentno lagano cementno ljepilo, izvrsnih svojstava, fleksibilno, bez klizanja na vertikalnim površinama, s produljenim otvorenim vremenom, izrađeno u tehnologiji DustFree, izvrsne iskoristivosti, lako razmazivo, za keramičke pločice, materijale od kamena i staklene mozaike. Idealno je i za bazene.

© Kimi Commerce d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.