Izbornik

Kerakoll

Tvrtka Kerakoll nudi Vam veliki izbor proizvoda za pripremu podloga, proizvode za polaganje keramike i prirodnog kamena te polaganje parketa. Kerakoll se zahvaljujući ekološki prihvatljivim inovativnim riješenjima, istovremeno fokusirao na okoliš, kvalitetu života i zdravlje čovjeka.

U svojim proizvodnim procesima upotrebljavaju se ekološki prihvatljivi i prozračni građevinski materijali koji ujedno predstavljaju i temelj poslovne filozofije ove tvrtke.

Za parketne podove Kerakoll je razvio Eco liniju proizvoda koja je potpuno bez hlapljivih organskih spojeva. Tako poboljšana ljepila za parkete otvaraju nove perspektive za poboljšanje zraka u zatvorenim prostorijama. Kerakoll je od svih svjetskih proizvođača ljepila ipak otišao najdalje. Pa tako jedini nudi proizvode za postavu parketa koji su potpuno lišeni štetnih hlapljivih organskih spojeva te tako ne narušavaju zdravlje izvođača kao ni krajnjeg korisnika tijekom vremena.

Međunarodna ekspanzija i sve veći globalni pristup sigurno nisu smanjili Kerakollov identitet. Tvrtka je ostala vijerna vrijednostima zbog kojih su se popeli na 1. mjesto u proizvodnji GreenBuilding rješenja širom svijeta sa više od 1700 artikala koji su 100% eko-prijateljski.

Inovacije, briga za okoliš, briga za zdravlje i udobnost stanovanja, glavne su misli vodilje Kerakolla što ga pozicionira u samom vrhu među konkurencijom.

Kerakoll ljepila i hidroizolacije Biofix

MINERALNO EKO-KOMPATIBILNO LJEPILO NISKOG SADRŽAJA KEMIJSKIH ADITIVA, VISOKIH PERFORMANSI, BEZ OKOMITOG PROKLIZAVANJA I DUGOG VREMENA PODEŠAVANJA ZA LJEPLJENJE POCULANSKOG GRESA, KERAMIKE I PRIRODNOG KAMENA. Isporučuje se u vrećama od 25 kg u sivoj i u bijeloj boji.

Kerakoll ljepila i hidroizolacije Bioflex

MINERALNO EKO-KOMPATIBILNO LJEPILO NISKOG SADRŽAJA KEMIJSKIH ADITIVA ZA LJEPLJENE, VISOKIH PERFORMANSI, BEZ OKOMITOG PROKLIZAVANJA I DUGOG VREMENA PODEŠAVANJA POCULANSKOG GRESA, KERAMIKE I PRIRODNOG KAMENA. Isporučuje se u vrećama od 25 kg u sivoj i u bijeloj boji.

© Kimi Commerce d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.