Izbornik

Hansgrohe

Savršenstvo oblika i funkcije je bio i ostao standard tvrtke Hansgrohe. Od 1901. godine pionir na polju uređenja kupaonica, Hans Grohe, i njegovi potomci u svom su vremenu tradicionalno korak ispred svih.

Kvaliteta Hansgrohe proizvoda prepoznaje se odmah: pri tuširanju, kupanju ili pranju ruku. No, tko se krije iza lijepo dizajniranih i kvalitetnih tuševa i miješalica „Made in Germany“? Što pokreće tvrtku Hansgrohe, koju gospodarsku važnost ima ova tvrtka i za što preuzima odgovornost?

Pogledajte kroz „ključanicu“ proizvođača kupaonske opreme iz Schwarzwalda čiji se proizvodi mogu naći u cijelom svijetu.

Grupa Hansgrohe jedan je od predvodnika u industrijskoj grani po pitanjima održivosti i zaštite okoliša i klimatskih uvjeta. Ona gaji desetljećima dugu „zelenu“ povijest i postavlja si visoke ciljeve za ekološku budućnost jer su preuzimanje društvene odgovornosti i održivo življenje dio samopoimanja tvrtke Hansgrohe, ali i njezinih poduzetničkih ciljeva. Ljubav prema vodi kao elementu tjera ih da neprestano proširivanje asortimana proizvodima koji štede energiju i vodu, kao i na definiranje svjetskih trendova s pomoću inovativnih tehnologija.

Na sljedećim linkovima pronaći ćete sve ono što ih definira i što im je važno.

© Kimi Commerce d.o.o. 2021. Sva prava pridržana.