Izbornik
  • RAGNO

Ragno

Brend Ragno jedan je od povijesnih protagonista rasta i uspjeha Talijanske industrije keramičkih pločica. Osnovan 1949. godine u Sassuolu, Ragno postaje jedan od ključnih aktera zaslužnih za rast industrije keramike zahvaljujući svojoj mogućnosti proizvodnje zidnih pločica za domaćinstva u 60-im godinama, a u 70-ima njihova se stručnost proširila i na proizvodnju glaziranih pločica za podne i zidne obloge namijenjene raznim segmentima građevinske industrije na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Početkom 80-ih uvođenje vrhunskih automatiziranih proizvodnih tehnologija išlo je ruku pod ruku s promjenom prodajnih i marketinških strategija sa sve većom orijentacijom prema potrebama kupaca i tržišta, što je dovelo do razvoja širokog spektra proizvoda u skladu s potrošačkim trendovima, stilovima i ukusima.

Ragno nudi niz jasno definiranih, pouzdanih rješenja, sa sposobnošću trajanja tijekom vremena, a opet se neprestano razvija i obnavlja u skladu s novim trendovima uređenja interijera. Od Porculanskih i keramičkih, vanjskih i unutarnjih zidnih i podnih obloga Ragno nudi cjelovit, „specijalizirani“ asortiman koji komunicira sa svijetom arhitektonskog dizajna pomoću modularnih, fleksibilnih rješenja.

© Kimi Commerce d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.