Dostava

Dostava

Troškovi dostave obračunavaju se na temelju odabranih proizvoda, odnosno njihove težine (težina je istaknuta na svakom proizvodu), te adrese dostave koju je kupac naveo. Navedeni troškovi u koje je uključen PDV, zbrajaju se sa ukupnim iznosom narudžbe. U slučaju nemogućnosti preuzimanja robe na navedenu adresu, kupac samostalno snosi troškove ponovne dostave. Također, ukoliko kupac ne preuzme robu i ista se vrati na skladište, dužan je platiti troškove skladištenja 1,5 EUR dnevno po paletnom mjestu, te je ne može preuzeti dok ne podmiri navedene troškove. Rok za isporuku odmah dostupne robe je 3-10 radnih dana od trenutka zaprimanja sredstava na račun tvrtke. Rok dostave za proizvode koji nisu odmah dostupni definiran je po pojedinom dobavljaču i iskazan na proizvodu.

Ukoliko Kimi Commerce d.o.o. nije u mogućnosti dostaviti sve naručene proizvode kontaktirati će kupca te će postupiti sukladno dogovoru uz mogućnosti ; produženja roka isporuke , isporuke zamjenskog proizvoda ili otkaza narudžbe.

Robu se dostavlja do objekta isporuke a kupac je dužan o svom trošku organizirati unos robe u objekt. Ukoliko vozač procjeni da se do objekta ne može doći zbog neadekvatnog cestovnog pristupa, robu dostavljamo do najbliže moguće točke istovara. U slučaju dostave u pješačkoj zoni, kupac je dužan osigurati potrebnu dozvolu kako bi dostavno vozilo moglo doći do objekta.

Dostava se obavlja radnim danom od 08:00 do 17:00 h, a kupac će sms porukama biti obaviješten o stanju isporuke kako bi se mogao pripremiti za preuzimanje robe. Ukoliko se kupac odluči na preuzimanje u najbližoj poslovnici, dostava je besplatna.

Prilikom preuzimanja robe u skladištu ili na adresi, kupac ili ovlaštena osoba za preuzimanje robe dužni su prekontrolirati količinu i ispravnost robe što potvrđuju svojim potpisom na računu/otpremnici. Potrebno je napraviti kontrolu robe na vanjska oštećenja, posebice ogledala, tuš kabine, kupaonski namještaj i sanitarnu opremu jer naknadne prigovore na vidljive nedostatke ne uvažavamo.

Kupac svojim potpisom potvrđuje da je narudžba uredno isporučena u naručenoj količini i bez vidljivih nedostataka.

Na sljedeće otoke nema isporuke dostavnim vozilima:
Lastovo, Iž, Prvić, Šipan, Koločep, Zlarin, Lopud, Silba, Vrgada, Krapanj, Molat, Ist, Susak, Drvenik Veli,Olib, Kaprije, Žirje, Ilovik, Rava, Unije, Premuda, Drvenik Mali, Sestrunj, Zverinac, Rivanj, Biševo, Ošljak,Vele Srakane, Kornat, Male Srakane, Sveti Andrija.

Brendovi
Ceramica del ConcaGroheKludiKolpa SanMapeiKerakollAquaestilBaldocerSTN CeramicaUndefasaTau CeramicaHullerTECEGeberitRagnoRaimondiHatriaVilleroy&BochEggerDuravit