Izbornik

Kimi Commerce na sajmu Ambienta 2019.

Kimi Commerce na sajmu Ambienta 2019. 14.10.2019.

Na Zagrebačkom velesajmu održao se Međunarodni sajam namještaja i prateće industrije Ambienta 2019., jedan od važnijih sajmova u svijetu dizajna namještaja i prateće industrije.

Sajam Ambienta je i dalje ogledalo hrvatskog namještaja i hrvatskih proizvoda , što opravdava njegov kvalitativan rast u izlagačkom i stručno-popratnom segmentu. Posjetitelji istog, imali su priliku svjedočiti novitetetima u dizajnu interijera, kao što su i inovativni proizvodi iz naše vlastite proizvodnje.

Uz osnovni asortiman, najveći fokus smo usmjerili na napredne tehnologije te prezentirali jedinstvene proizvode izrađene uz pomoć visokosofisticiranog stroja Water jet. Upotreba navedenog stroja u proizvodnji konstantno raste , upravo zbog preciznosti i kvalitete kojom obrađuje materijal.
 

Water jet, našim kupcima omogućuje dizajniranje vlastitih elemenata i to u precizno definirane detalje. Ovaj način rada uklanja čestu brigu kupca da neće pronaći proizvod kakav si je zamislio i da će se morati zadovoljiti sa nečim manjim od njegove vlastite vizije.

Interes je bio jako velik a evo kratkog pregleda noviteta koji su brojni posjetitelji mogli vidjeti na našem štandu

  • Kuhinjske radne ploče u gres porculanu
  • Sanitarne radne ploče i pultovi
  • Stolovi svih oblika i dimenzija iz gres porculanskih ploča raznih dezena
  • Gazišta, preljevne rešetke, polukružni elemnte oko bazena

Ovaj sajam za nas je bila idealna prilika za demonstraciju kvalitete i širine mogućnosti naše vlastite proizvodnje svim zainteresiranim posjetiteljima , kao i razmjenu iskustava s drugim proizvođačima i izlagačima.

Vidimo se i iduće godine!

© Kimi Commerce d.o.o. 2020. Sva prava pridržana.