Izbornik

Kimi Commerce na Sajmu Cersaie 2019.

Kimi Commerce na Sajmu Cersaie 2019. 04.10.2019.

S više od 111 000 posjetitelja i 800 izlagača sajam CERSAIE 2019. još je jednom potvrdio svoju titulu najvažnijeg međunarodnog događaja u svijetu keramike, podnih obloga i kupaonskog namještaja. Sajam Cersaie postao je izlog za najnovija zbivanja i trendove dizajna, te se pokazao kao idealno mjesto za daljnju izgradnju poslovnih odnosa.

Kao jedan od važnijih događaja u svijetu keramike i kupaonskog namještaja ovaj nam je sajam pružio uvid u sve novitete i najnovije trendove u dizajnu.

Posebno naglašavamo novu kolekciju DelConca, Faetano i Pastorelli: predstavljene su nove i sofisticirane kolekcije keramičkih pločica s inovativnim i prilagođenim rješenjima, gdje se iskustvo i tehnologija spajaju kako bi stvorili nove oblike zajedničke ljepote.

Kroz pet dana na sajmu je sudjelovalo 889 izlagača iz 40 zemalja među kojima su dominirali proizvođači keramičkih pločica. Na njemu su prisustvovali i pripadnici raznih struka - od arhitekata do dizajnera interijera: trendovi i stilovi baziraju se na malim promjenama uz prisutni minimalizam, industrijski stil i rustiku te pločice velikih formata koje veoma upečatljivo izgledaju u većim prostorima dok malima daju prostranost.

Nove ideje za uređenje kupaonice uvijek su dobrodošle: sve novitete sa sajma saznajte i pronađite u našim salonima.

Veselimo se Vašem dolasku!

© Kimi Commerce d.o.o. 2020. Sva prava pridržana.