Izbornik

Prvi moderni salon sanitarija i keramike u Rijeci

Kimi Commerce d.o.o. osnovan je 1992.-e u Rijeci. Osnovna mu je djelatnost trgovina na veliko i malo keramičkim pločicama, sanitarijama i opremom za kupaonice.

Cjelokupan asortiman keramičkih pločica uvozimo direktno iz Italije i Španjolske. Sav napor smo uložili i još uvijek ulažemo u razvoj našeg projekta da svojim klijentima na jednom mjestu ponudimo sve što im je potrebno za kvalitetno opremanje njihovog životnog prostora. Među tvrtkama s kojim poslujemo svakako treba istaknuti Ceramicu Del Concu - talijanskog proizvođača koji je među prvima uveo novu tehnologiju u proizvodnji porculanskog gresa. Kvalitetu Del Concinih proizvoda danas garantira oznaka kvalitete UNI. Tvrtke Ceramica Del Conca i Ceramica Faetano stvorile su udruživanjem ranih devedesetih godina značajnu industrijsku grupaciju. Naime, Ceramica Faetano se sa proizvodnjom zidnih pločica savršeno uklopila s Del Concom koja se specijalizirala za proizvodnju podnih pločica. Misija grupe je dati jedinstven i pouzdan odgovor na rastuće svjetske potrebe za keramičkim proizvodima za komercijalne i stambene potrebe nudeći najvišu razinu tehničke izvedbe kombinirane s iznimnim estetskim osobinama.

Marazzi je još jedan od proizvođača koje možete pronaći u našem salonu. Njihov raznovrstan asortiman u stanju je odgovoriti na različite estetske i funkcionalne zahtjeve. Sa više od 5 000 kombinacija boja, formata i dezena klijentima nudi “kompletan projekt”. Marazzi je jedna od prvih tvrtki iz ovog sektora koja je već 1994. godine dobila certifikat o kvaliteti ISO 9001, koji jamči kvalitetu proizvoda i usluga. Za neke proizvodne linije Marazzi je postigla i oznaku Ecolabel koju EU dodjeljuje proizvodima koji zadovoljavaju i poštuju ekološke uvijete.

Hidromasažne kade i kabine proizvod su svjetski poznatog proizvođača Jacuzzi. Meki i privlačni oblici proizvoda Jacuzzi zamišljeni su da prihvate vaše tijelo opuštajućim skladom. Jacuzzi nije samo svijetski lider u području hidromasaže, već predstavlja sintezu naprednog istraživanja i tehničke evolucije. U ovom svijetu koji sve više globalizira, a koji je istovremeno tako raznolik, postoji samo jedan naziv kojim se definira hidromasaža: Jacuzzi.

Ponudu hidromasažnih kada i kabina upotpunili smo i proizvodima hrvatske tvrtke Aquaestil.

Kupaonski namještaj potpisuju talijanski proizvođači Mobilduenne - odlikuje se visokom kvalitetom svojih proizvoda, mogućnošću kupovine artikala po elementima, pa je na taj način moguće funkcionalno i s ukusom opremiti i najzahtjevnije prostore.

Novina u ponudi je i namještaj njemačkog proizvođača Villeroy&Boch. Osim što je najstarija tvornica u Europi, poznata je i po originalnosti. Nikada Villeroy & Boch nije pratila trendove, već ih je sama stvarala, a drugi su je slijedili na tom putu. Pored namještaja predstavljamo i njihove sanitarije, koje su obogaćene novim tehnologijama kao Ceramic Plus (fina obrada keramike koja spriječava nakupljanje prljavštine), wc daske s laganim zatvaranjem…

Sve to možete pronaći u salonu Kimi Commerce d.o.o. Viškovo.

Trenutno je u Kimi Commercu d.o.o. zaposleno 48 djelatnika.

Izložbeno-prodajni prostor proteže se na 1.000m2 izložbenog prostora, dok skladište zauzima 1.200 m2 zatvorenog i 7000 m2 otvorenog prostora.

Radujemo se vašem dolasku!

Podaci o tvrtki Kimi Commerce d.o.o.

Naziv tvrtke: KIMI COMMERCE d.o.o.
Sjedište: Mavri 1, 51 216 Viškovo
Upisano u sudski registar kod: Trgovački sud u Rijeci, MBS: 040108380
Temeljni kapital: 2.100.000.00 kn uplaćen u cjelosti
Članovi uprave: Mišel Ćapalija, direktor,Ivo Ćapalija i Kaja Ćapalija.
IBAN: HR9724020061100043369 kod Erste & Steiermärkische banka d.d.
OIB: 68990581414

Pošaljite upit

© Kimi Commerce d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.