Izbornik

Sajam InDizajn 2022

Sajam InDizajn 2022 29.09.2022.

InDizajn je ove godine održao 5. izdanje svog sajma sa novitetima iz svijeta uređenja interijera. Posjetitelji sajma su od 23. do 25. rujna imali priliku vidjeti inspirativne primjerke koji mogu uljepšati svaki dom. Sa velikim zadovoljstvom možemo objaviti kako smo ove godine i mi bili dio ove priče predstavljanjem našeg vlastitog brenda jedinstvenih proizvoda izrađenih od porculanskih ploča, K-STONE.

Posjetitelji sajma su na našem štandu imali priliku vidjeti unikatne sanitarne pultove, kupaonski namještaj, stolove kuhinju i ostale proizvode nastale obradom porculana pomoću Water-jet tehnologije. Također, prezentirali smo kuhinju sa nevidljivim indukcijskim sustavom, novi trend koji tradicionalno korištenje kuhinjske ploče čini zastarjelim, pretvarajući je u cjeloviti prostor za kuhanje od pripreme hrane, preko kuhanja do konačnog stavljanja hrane na tanjur.

Istaknuli smo napredna estetska i tehnička obilježja naših proizvoda, koji suvremene životne prostore obogaćuju elegancijom i osobnošću. Pokazali smo kako je K-STONE brend koji nudi pregršt dizajnerskih mogućnosti i pomiče dosadašnje granice uređena interijera.

InDizajn sajam je svojim bogatim i raznolikim sadržajem i ove godine potvrdio status jednog od najvećih regionalnih sajmova uređenja interijera, a mi smo ponosni što smo sudjelovali na istom. Iako je sajam završio uvijek imate priliku iz prve ruke vidjeti naše jedinstvene proizvode u našim poslovnicama, te pronaći inspiraciju za moderno i jedinstveno uređenje doma.

© Kimi Commerce d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.