Izbornik

Posjet Aquaestilu 2022

Dana 17.03. 2022. posjetili smo našeg dugogodišnjeg partnera i vodećeg proizvođača kupaonske opreme u Hrvatskoj Aquaestil. Imali smo priliku iz prve ruke vidjeti proces proizvodnje Aquaestilovih proizvoda, te se bolje upoznati s njihovim naprednim obilježjima. Kao i uvijek, impresionirani smo inovativnim tehnologijama i kvalitetom Aquaestil-ovog proizvodnog procesa.

Uz proizvodni proces, istražili smo i kolekciju novih proizvoda, koja se ističe svojim dizajnom i funkcionalnošću. Novu kolekciju krase inovativne tuš kabine sa soft-close mehanizmom zatvaranja vrata, koji se savršeno uklopio u moderan dizajn. Glatko zatvaranje vrata bez lupanja i zapinjanja dodatno podiže eleganciju i užitak korištenja kabina.

Također, u liniji proizvoda Aquaestila od sada su dostupne kade u modernoj i elegantnoj crnoj boji koje donose nova rješenja za atraktivno uređenje kupaonice.

Uz kade i tuš kabine, asortiman je obogaćen i novim modelima kupaonskog namještaja skladnih linija i visoke funkcionalnosti, izrađenog od pomno biranih materijala.

Ovi proizvodi biti će dostupni u svim našim poslovnicama, a nakon što smo se iz prve ruke uvjerili u njihovu izvrsnost, sa uzbuđenjem čekamo da iste prezentiramo i našim kupcima.

Vidimo se u Poreču, Crikvenici i na Viškovu!

© Kimi Commerce d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.