Izbornik

Kimi Commerce na sajmu Cersaie 2021.

Nakon jedne godine stanke, najveći međunarodni sajam keramike i sanitarija Cersaie, u Bologni, vratio se u punom sjaju i svojim sadržajem oduševio sve posjetitelje. S velikim zadovoljstvom možemo reći kako smo i ove godine bili dio ovog događaja koji je okupio vodeće proizvođače, arhitekte, dizajnere i trgovce iz 26 različitih zemalja, čiji su inovativni radovi bili prezentirani na oko čak 600 štandova.

 

 

 

 

Kao i uvijek, sajam je bio sjajna prilika za bolje upoznavanje s najnovijim trendovima u području podnih i zidnih obloga, kupaonskog namještaja, te projektiranja i dizajniranja interijera.

Prezentirali su se i već postojeći, ali unaprijeđeni trendovi kao što su moderni uzorci keramike sa efektom metala, mramora i kamena, veliko-formatne keramičke ploče raznih uzoraka, te kupaonski elementi izrađeni od keramike.

Jedan od naših poslovnih partnera, Baldocer, prezentirao je izuzetno široku paletu uzoraka keramičkih pločica, pogodnih za sve stilove uređenja interijera:

 

 

Također, bilo je i onih koji su pomakli dosadašnje granice uređenja interijera, i predstavili proizvode nove generacije.

Jedan od takvih proizvođača je i naš dugogodišnji poslovni partner, talijansko poduzeće Ceramica del Conca, sa serijom DINAMIKA koju su prvi puta prezentirali upravo na ovom sajmu.

Ova serija predstavlja novi koncept površina sa robnom markom Del Conca, a nastala je kroz dvije godine istraživanja i razvoja, te ulaganja od preko 2 milijuna eura. Inovativne tehnologije uključene u proizvodni proces ovih pločica, omogućuju reprodukciju prirodnih materijala do stupnja koji do sada još nije postignut.

Sam dodir ovih pločica, toliko realno reflektira prirodne površine, da ćete na trenutak zaboraviti da se nalazite u svom domu.

 

 

Cersaie nam je i ove godine omogućio daljnju izgradnju poslovnih odnosa, te proširenje ponude proizvoda atraktivnim novitetima iz područja dizajna. Posjetite naše salone i istražite nova kreativna rješenja najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Veselimo se vašem dolasku.

 

© Kimi Commerce d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.