Izbornik

3D usluga mjerenja prostora

Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo kako smo od sada u mogućnosti našim kupcima ponuditi usluge 3D mjerenja prostora. Ovom naprednom tehnologijom, naši će kupci imati precizne mjere prostora koji uređuju i isti će se moći u potpunosti iskoristiti.

 

Koristeći Flexijet 3D CAD sistem za mjerenje, u mogućnosti smo u kratkom vremenu, bez dodatnih pomagala dobiti precizne mjere jednostavnih, ali i kompleksnih prostora. Ovaj način mjerenja uvelike je precizniji i jednostavniji od klasičnih metoda mjerenja prostora i u potpunosti izbacuje rizik od netočnih mjera. Sve mjere koje se dobivaju putem 3D mjerenja automatski se pohranjuju na računalo sa kojim je uređaj povezan, te su dostupne za daljnju analizu. Mjere ostaju pohranjene na računalu i uvijek su dostupne izvođaču radova, a iste se mogu i izvesti (exportirati) u sva poznata sučelja, a u softver se direktno mogu unijeti (importirati) podaci.

 

Ova usluga je izvrsna za primjenu u području dizajna interijera, te se savršeno uklapa u naš postojeći sustav WATER JET proizvodnje. Kombinacijom ovih tehnologija, imati ćemo još preciznije mjere za izradu jedinstvenih kuhinja, sanitarnih pultova, stepeništa i drugih proizvoda, te ćemo kompletni proces proizvodnje podići na još višu razinu.

 

Vjerujemo kako će ova investicija rezultirati mnogobrojnim uspješnim projektima uređenja interijera, još boljom prezentacijom naše vrhunske usluge proizvodnje, i u konačnici zadovoljstvom naših kupaca.

 

© Kimi Commerce d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.