Izbornik

Izrada cokli, gazišta i klupčica

Izrada cokli, gazišta i klupčica 29.04.2021.

IZRADA COKLA (sokla, rubnjaka)

Nudimo uslugu izrade cokla od svih vrsta materijala u različitim dimenzijama i oblicima. Izrada cokla, sokla ili rubnjaka od keramičkih i gres pločica po Vašoj želji, bilo od naših ili Vaših materijala. Osim rezanja nudimo mogućnost zaobljivanja vrha te poliranja same pločice.

Proizvodi su izrađeni sa strojevima koji osiguravaju visok stupanj izrade te zadržavaju izvorna svojstva materijala koji se koristi.

Olakšajte si izbor i prilagodite Vaš rubnik odgovarajućoj pločici!

IZRADI COKL

 

 

IZRADA GAZIŠTA I ČELA

Strojna izrada gazišta od granita, gresa ili drugih materijala za stepenište sa ili bez utora. Gazišta su najvažniji dijelovi svakog stepeništa.

Upravo iz tog razloga zahtjevaju preciznu i kvalitetnu izradu kako bi pružila dugotrajnu kvalitetu, posebice na frekvetnijim mjestima.

Izrada čela stepeništa također je jedana od usluga koje Vam možemo ponuditi. S obzirom da je čelo vidljiv dio, izuzetno je bitno ukomponirati ga kako bi odgovaralo gazištu našeg stepeništa.

IZRADI GAZIŠTE/ČELO

 

 

IZRADA KLUPČICA ZA PROZORE I VRATA

U našim salomnima pronađite granitne klupčice prilgođene Vašim prozorima ili vratima.

Strojna izrada klupčica zadržava samu kvalitetu materijala te prilagođava klupčice po vašim željama bilo za vanjsku ili unutarnju upotrebu.

IZRADI KLUPČICU

 

 

© Kimi Commerce d.o.o. 2022. Sva prava pridržana.