Izbornik

OTVOREN NOVI SALON U POREČU

 

U ponedjeljak 29.03. KIMI COMMERCE otvorio je vrata svog novog, većeg i boljeg salona u Poreču , na adresi MATE VLAŠIĆA 44B.

Zadovoljstvo naših kupaca uvijek je bio i ostati će najbitniji cilj našeg poslovanja, a kupci na području Istre godinama ukazuju povjerenje i zadovoljstvo našim proizvodima.

Upravo to povjerenje i zadovoljstvo, potaknuli su nas da njihovo iskustvo kupovanja u Kimi Commercu podignemo na višu razinu.

I dalje nudimo najbolje iz svijeta keramike, sanitarija, kupaonske opreme, parketa i laminata po naravno, izvrsnim cijenama, ali od sada na prodajnom prostoru od 1000m2!

Na atraktivan način, istaknuli smo novitete iz svijeta uređenja interijera, a sa našim stručnim osobljem možete pronaći kreativna rješenja idealna za vaš dom!

Vjerujemo da ćete među pomno biranim kombinacijama izloženih proizvoda, pronaći inspiraciju za uređenje vašeg životnog prostora.

Također, iskoristite priliku za bolje upoznavanje sa jedinstvenim proizvodima iz naše vlastite proizvodnje, kao što su sanitarni pultovi, stolovi i kuhinje od porculanskih ploča XXL formata vrhunske kvalitete!

Ove ploče predstavljaju novu generaciju proizvoda za uređenje interijera zahvaljujući svojim izvanrednim estetskim i tehničkim obilježjima, a iste imate priliku pogledati u punoj veličini, izložene u našem novom salonu.

Sve navedeno je naravno puno bolje uživo, stoga ne čekajte i posjetite naš novootvoreni salon još danas!

Čekamo vas u ulici Mate Vlašića 44B.

Vaš Kimi commerce

© Kimi Commerce d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.