Izbornik
Zlatni AAA certifikat

Odaberite DUE2 pločice kao jednostavno i brzo rješenje za vašu terasu, vrt ili travnatu površinu

Želite urediti svoju terasu brzo i jednostavno, a da pri tom koristite kvalitetne i vizualno atraktivne pločice? Linija DUE2 jedna je od novijih serija pločica talijanske tvornice Ceramica Del Conca koje se svojom debljinom od 20 mm odlikuju visokim tehničkim karakteristikama.

Povećanjem debljine pločica postigla se je još bolja kvaliteta i čvrstoća (velika otpornost na tlačno opterećenje), a pločice se mogu postavljati i na mjestima gdje se prolazi autima. A uz to maksimalno su protuklizne, otporne na smrzavanje i upojnost vode. Sve prednosti koje tražite za svoj eksterijer pronaći ćete u DUE2 pločicama.

Današnji način života nam zadaje tempo kojim želimo svoje zamisli i želje realizirati u što kraćem vremenu i na što efikasniji način… a glavna inovacija i prednost DUE2 pločica je baš u načinu polaganja.

Gres porculanske pločice DUE2 su prije svega namijenjene za oblaganje vanjskih površina, terasa, vrtova i šetnica, polaganjem u pijesak ili travu direktno bez ljepljenja za podlogu.

Pločice se mogu polagati i klasično na fleksibilno ljepilo, a možete ih postaviti i kao povišene podove pomoću posebnih nosača predviđenih za tu namjenu. Brza i lagana postava jamči prohodnost odmah nakon same ugradnje, a u slučaju potrebe pločice se mogu i lagano ukloniti.

Široka paleta boja, serija i dimenzija daje mogućnost da svatko pronađe nešto prema svojim željama, što će se uklopiti u bilo koji eksterijer. Odabrati možete između više serija (Dogma, Engadina, Halo, Da Vinci, Nat, Pietra Regia…) i boja (razne nijanse bijele, bež, sive…), a i dimenzija (60×60, 60×120, 30×120, 40×80).

Više informacija o DUE2 seriji možete pronaći na stranicama samog proizvođača www.en.delconca.com ili posjetiti jednog od naših salona u Rijeci, Poreču ili Crikvenici gdje ćete osim keramičkih pločica pronaći i bogatu ponudu ostalog asortimana kao što su sanitarije, kupaonski namještaj, wellnes & spa oprema te parketi i laminati.

  • Galerija slika
  • Kontakti
Kimi Commerce d.o.o. -

Kimi Commerce d.o.o.

Pošaljite upit

© Kimi Commerce d.o.o. 2018. Sva prava pridržana.